nlc.hu
Sztárok

Gulácsi Péter adománya

Gulácsi Péter 25 millió forintot adományozott egy SMA-s kisfiúnak

Gulácsi Péter óriási összeggel segíti a kis Zsombi gyógyulását.

Gulácsi Péter nagyon sokat adományoz, ám ezt általában csendben teszi. Most sem ő hívta fel rá a figyelmet, hanem Zsombi szülei, akiket a válogatott kapus 25 millió forinttal segített. A Lipcse kapusa a magyar válogatott sikeres szerepléséért járó prémiumát minden évben felajánlja oda, ahol segíthet vele, ebben az évben pedig egy SMA-s kisgyerek gyógyulásához járul hozzá.

Óriási megtiszteltetés ért minket az elmúlt napokban…. 😍😍😍 ugyanis átléptünk egy újabb hatalmas lélektani határt a...

Közzétette: Sma baby Zsombor – 2020. november 25., szerda

„A nagy öröm közepette kivételesen fontosnak tartottuk megemlíteni, hogy ezt a nagy harcot külföldön is követik, így figyelt fel Gulácsi Péter és családja is Zsombor történetére. (…) Gulácsi Péter, a labdarúgó-válogatott kapusa a mai napon 25 millió forinttal segítette Zsombor gyógyulását, hogy mihamarabb elérjük a célt. Óriási összeg ez nekünk mind anyagilag, mind érzelmileg. (…) Gyakorló apukaként át tudta érezni a helyzetünket, és párjával együtt úgy döntöttek, hogy idén Zsombit segítik ezzel az összeggel.  Nagyon szépen köszönjük Gulácsi Péternek és feleségének Gulácsi-Vígh Diánának, és nektek is, hogy egyre közelebb kerülhetünk a célhoz” – írták Zsombi szülei a közösségi oldalukon.

A sztárok bőkezűek, ha adományról van szó:

gulácsi péter

Gulácsi Péter (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top