Sztárok

Koronavírus: a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter 5 millió forintot adományozott a Szent László Kórháznak

Gulácsi Péter így támogatja a koronavírus elleni küzdelmet.

Gulácsi Péter a magyar labdarúgó válogatott és a Bundesligában játszó Lipcse csapatának kapusa. Igaz, a bajnokság számukra most szünetel a koronavírus miatt, de kint maradtak Németországban a családjával, önkéntes karanténba vonultak. A sportoló és felesége ott segítenek, ahol tudnak, a minap 5 millió forintot ajánlottak fel a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának, így segítve a vírus elleni küzdelmet. 

„A jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért. Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, egészségügyi dolgozóknak, akik a frontvonalon harcolnak értünk” – írja a közösségi oldalán Gulácsi Péter, aki tegnap Istenes Bencével beszélgetett a kialakult helyzetről, erről pedig videófelvétel is készült.

A focista elárulta, elvileg április 2-án folytatódik a bajnokság, de erre nem lát reális esélyt. Egy hete otthon vannak, kaptak egyéni edzéstervet, és ha minden igaz, pénteken folytatják a közös tréningeket. Mivel még sosem volt ilyen helyzetben, fogalma sincs, hogyan zajlik majd a start. 

Gulácsi Péterrel beszélgetett Istenes Bence

Gulácsi Péterrel beszélgetett Istenes Bence

Hírességek és a koronavírus: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top