Sztárok

Epres Panni és a testvére nemrég még ünnepeltek, most ezzel a fotóval nosztalgiázik a modell

Egyre több ismert ember ír a koronavírus kapcsán az önkéntes karanténról, többek között Epres Panni is.

Nehéz időszak ez a mostani, a koronavírus-járvány megfékezése miatt sokan már most önkéntes karanténba vonultak. Többek között Epres Panniék is, ezzel kapcsolatban már öt napja üzent a modell: 

„Olyan időszak jön , amikor haza kell térni. Újra együtt leszünk azokkal, akikkel mindig is kellene! Indulhatnak a nagy beszélgetések, kacagások, társasjátékcsaták és elvonulhatunk olvasni! Selejtezzetek, rendezgessetek régi fényképeket, csiklandozzátok a gyerekeiteket és vigyázzatok egymásra!” 

A kiíráshoz sok hozzászólás érkezett, némelyek szerint Panni üzenete nem az átlagembereknek szól, akik aggódnak a munkájukért, vagy igyekeznek otthonról dolgozni és inkább rettegéssel, anyagi gondok megoldásával telnek a hétköznapjaik, miközben a gyerekekre figyelnek. A modell válaszolt ezekre is: 

„Sajnos ez mindenkinek gond, nyilván valakinek sokkal nagyobb másokénál, én sem örvendezem miatta, csak próbálom pozitívan látni, ami ránk vár, és a gyerekeimnek nem teherként megélni ezeket a heteket!”

Sokan megköszönték, amiért igyekszik egy kis vidámságot vinni a koronavírus-járvány idején a követői életébe. Panni nemrég megosztotta azt is, hogyan telt az önkéntes karantén.

Epres Panni a koronavírus idején így tölti a napjait

Epres Panni a koronavírus idején így tölti a napjait

Azt is tudjuk Epres Panniról, hogy nagyon családcentrikus, éppen ezért már most nehezen viseli a mostani időszakot. 

„Minden nap többször beszélünk telefonon, nem telhet el 1-2 napnál több, hogy ne találkozzunk, a 7 unokatesó testvérként nő fel. Ez a kép egy hete készült a nővérem születésnapján, aki a világon a mindent jelenti nekem! Most marad még több telefon, FaceTime, de ki kell bírni Egymásért!”

Epres Panni a testvére születésnapját ünnepelte még múlt héten, mielőtt a koronavírus miatt karanténba vonult: 

Epres Panni nemrégiben a testvére születésnapját ünnepelte

Epres Panni nemrégiben a testvére születésnapját ünnepelte

Más sztárok is a elmondták a koronavírus-helyzetről a véleményüket: 

Istenes Bence és Csobot Adél karanténba vonultak

A karanténdal nagyon jól összefoglalja, hogyan segíthetsz mihamarabb túljutni a koronavírus-járványon

Kulcsár Edinának már beszóltak a követői, a várandós kismama reagált

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top