nlc.hu
Baba

Megtalálták a kisfiú eltűnt kutyáját

Megható videó: így reagált a kisfiú, amikor 2 hónap után előkerült a kutyája

Örömkönnyek szöktek a kisfiú szemébe, amikor újra találkozhatott eltűnt kutyájával.
Kutya

Sírva fakadt egy 10 éves amerikai kisfiú, amikor újra magához ölelhette a kutyáját, amelyik két hónapja tűnt el Floridában.

A Bruiser nevű kutyának még január 4-én veszett nyoma, a család pedig kezdte feladni a reményt, miután hetekkel később sem találtak rá. Hiába plakátolták tele a környéket, hiába posztoltak a Facebookra, és hiába ajánlottak fel a megtalálónak jutalmat, az eb nem lett meg.

Aztán március 4-én, éppen két hónappal Bruiser eltűnése után a Highlands megyei állatvédelem hívta őket, hogy megtalálták a kutyát. A család úgy szervezte, hogy a kutya hazatérése meglepetés legyen a 10 éves kisfiú, Tyler számára. Érzelmes pillanatok következnek:

A találkozásról készült videón látszik, hogy a gyerek először nagyon meglepődik, amikor hazaérve otthona találja kedvencét. Magához öleli a kutyát, majd sírva fakad, miközben az állat elhalmozza a szeretetével a gyereket.

(GMA)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Nikki Luijpers)

Előkerült kutyák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top