nlc.hu
Baba

Babágyat vett a professzor a kisgyerekes egyetemistának

Babaágyat tett az irodájába a professzor egy diákja miatt

Kisgyerekes anyaként iszonyú nehéz egyetemre járni, ebben segített az egyik professzor, és beállított az irodájába egy babaágyat.
Előadóterem

Rengeteg dicséretet kapott a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) egyik professzora, miután különleges módon segített az egyik kisgyerekes diákjának.

Troy Littleton egy kutatólaboratórumot vezet az egyetemen, és a laborhoz tartozó irodában elhelyezett egy utazó babaágyat. Így szeretett volna segíteni Karen Cunningham nevű végzős tanítványának, akinek van egy 10 hónapos kislánya. 

Amikor a hallgató először bement az egyetemre Katie nevű kislányával, Littleton kiposztolt egy fotót a babaágyról a Twitterre.

A poszt nagyon népszerű lett, és elindult egy beszélgetés arról, milyen nehéz anyaként egyetemre, főiskolára járni. Ezt jól tudta a professzor is, ezért találta ki, hogy beszerez egy gyerekágyat. Amikor Karen nem tudja másképp megoldani, és magával viszi a kislányát, a professzor vigyáz a gyerekre, játszik vele, miközben az anyukája az egyetemi munkáját végzi.

(GMA)

(Kiemelt kép: Pixabay/Wokandapix)

Mindent a diákokért:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top