nlc.hu
Baba

Beteg babájuk kórházi ágyánál házasodtak össze

Lányuk kórházi ágyánál házasodott össze a pár, hogy ő lehessen a koszorúslányuk

Karim és Louise Rezaie ragaszkodott ahhoz, hogy az esküvőjükön a beteg, hat hónapos kislányuk is jelen legyen, ezért úgy intézték, hogy a kórházi ágya mellett mondhassák ki a boldogító igent.

A kis Layla egy ritka betegségben szenved, ami miatt nem hagyhatja el a kórház épületét. Ha pedig Layla nem mehetett az esküvőre, akkor az esküvő ment Layla-hoz. Május 21-én a devoni Bristol Gyermekkórházban került sor a szertartásra – írja a brit Metro.

Karim Rezaie és Louise Rezaie a kis Layla-val (fotó: Profimédia)

Karim Rezaie és Louise Rezaie a kis Layla-val (Fotó: Profimédia)

Kislányuk kórházi szobájában mondták ki a boldogító igent (fotó: Profimédia)

Kislányuk kórházi szobájában mondták ki a boldogító igent (Fotó: Profimédia)

A pár meggyőzte a káplánt, hogy jöjjön velük a kórházba, és ott adja össze őket. A karácsonykor született kislány már több mint fél éve él kórházban, és nagyon türelmesen viseli. A CHARGE szindrómája miatt gond van az étkezésével, a látásával és a szívével is, ezenfelül pedig más komplikációk veszélyének is ki van téve. Folyamatos kezelés alatt áll, de a szülei gondoskodnak arról, hogy így is a család része legyen, és nemcsak azzal, hogy rengeteg időt töltenek bent vele, hanem azáltal is, hogy még az esküvőjüket is köré szervezték. A kórházi esküvőhöz a szobát dekorálták, és még videóst is felkértek, hogy megörökítse az eseményt azoknak a rokonoknak, akik nem lehetnek ott. A különleges napon mindannyian nagyon boldogok voltak. Az orvosok szerint Layle jó esetben heteken, rosszabb esetben hónapokon belül kerülhet haza.

Esküvők a kórházban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top