Család

Kórházban mondott igent a halálos beteg menyasszony, három napig tartott a házasság

A kórházban házasodott össze egy floridai pár, de csak három napig lehettek házasok.

A 19 éves Nina Marino egyik utolsó kívánsága volt, hogy még halála előtt hozzámehessen gyerekkori szerelméhez, Joye Willamshez. A rákbeteg nő bakancslistáján maradt dolgokat immár férje teljesíti.

A pár szeptember 3-án házasodott össze a floridai Szent József Gyermekkórházban. A menyegzőt eredetileg szeptember 4-re tervezték, de félő volt, hogy Nina már nem élné túl az éjszakát. A megható eseményt a kórház intenzív osztályán tartották, mert a menyasszony már a kápolnáig sem tudott volna eljutni.

Az esküvői fotós, Nil Patel elmondta, hogy a házaspár egy gyerektáborban találkozott először egymással, szerelmük pedig az évek múlásával teljesedett ki. Közös utazásaikról Facebook-oldalt is vezettek, itt árulták el a nyilvánosságnak azt is, hogy Nina differenciált liposarcomával diagnosztizáltak.

Az esküvő utáni harmadik napon, szeptember 6-án Nina meghalt, férje pedig megfogadta, hogy valóra váltja azokat a dolgokat, amiket a felesége nem tudott kihúzni a bakancslistájáról.

forrás: https://www.facebook.com/TheChronicTravelers/

Megígérem, hogy soha nem foglak elfelejteni, és mindig szeretni foglak. Megígérem, hogy befejezem azokat a dolgokat, amiket meg akartál még csinálni, de nem volt már rá esélyed. Mindent véghez fogok vinni a listán, amit hagytál.”

Az özvegy férj azt is leírta, hogy az együtt töltött 450 nap után az a 2 nap 15 óra és 23 perc volt élete legvarázslatosabb időszaka, amit férjként tölthetett el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top