Család

Emlékkönyvet írt gyermekeinek a rákbeteg édesanya

Sara Meddings menthetetlen rákbeteg, a betegség diagnosztizálása óta orvosai javaslatára igyekezett minél több időt tölteni két gyermekével, akiknek leveleket is írt, amiket majd halála után olvashatnak el.

Miután a 42 éves Sara Meddingsnél 2015-ben gyógyíthatatlan rákos megbetegedést diagnosztizáltak, úgy döntött, ezentúl élete minden pillanatát élvezni fogja, és minden idejét gyermekeivel tölti majd. Készített egy bakancslistát is, és elkezdett egy „emlékkönyvet” is írni gyermekeinek, a 15 éves Callumnak és a 11 éves Georgiának. A könyvben olyan dolgokat vetett papírra, amiket fontos élethelyzetben mondana nekik.

Képünk illusztráció – Forrás: pixabay

„A könyvben olyan dolgokat írok le, amelyeket szeretném, ha tudnának. Azt akarom, hogy kedvesek legyenek az emberekhez, élvezzék az életet, kövessék álmaikat és tegyék meg, amit akarnak” – mondta Sara a Mirrornak. Az édesanya képekkel is illusztrálja a könyvet, hogy gyerekeinek ezek a kedves pillanatok maradjanak meg róla.

Sara még utoljára egy görögországi körutazásra is elvitte gyerekeit, tudva, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó közös utazásuk.

A bátor anyuka bakancslistáján szerepel még, hogy ő és a gyerekei együtt ússzanak a delfinekkel, van még egy törökországi kirándulás, de még nem húzta ki a londoni utazás elsőosztályú vonaton programot sem, mint ahogy még egyszer koktélozni szeretne a The Shardban és élvezni a pezsgőt a pezsgőfürdőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top