nlc.hu
Baba

Ez anya olyan próbababát talált, mint a fia

Ez a walesi anyuka elment vásárolni és talált egy ugyanolyan próbababát, mint a fia

próbababa, hasonlóság

Louise anyuka ötéves kisfiával, Austin A’hernnel vásárolt, amikor rábukkant az M&S próbababájára, amely kiköpött hasonmása volt.

A Ladbible azt írja, hogy Austin és a próbababa magassága és testalkata nagyjából megegyezett, szőke hajukat ugyanúgy fésülték, és ugyanolyan ruhát viseltek – az iskolás fiú még a próbababa arckifejezését is képes volt utánozni, miközben az anyukája egy gyors fotót készített a furcsa párosról. Louise, aki a walesi Powysból, Ystradgynlaisból származik, elmondta: „Őszintén szólva, nem tudtam elhinni. Senki sem ismeri jobban a gyermekét, mint a saját szülője. Az arcvonásaik megegyeztek, a próbababa lábai úgy álltak, ahogy Austin állt, és még a frizura is megegyezett Austin hajviseletével” – mesélte az anyuka.

Louise elmondta, hogy kisfia nem tudta abbahagyni a nevetést, amikor meglátta „ikertestvérét”, és folyton megérintette a baba haját, miközben azt mondogatta: „Ez pont úgy néz ki, mint én.”

Austin bolti hasonmását először Louise unokahúga vette észre, aki elküldte a fotót a nagynénjének. Ő pedig megmutatta a képet a fiának, aki alaposan összezavarodott, miután meglátta „önmagát” a fotón. A történet furcsasága, hogy nem ez az első alkalom, hogy egy anyuka az M&S üzletében megpillant egy olyan próbababát, amely pont úgy nézett ki, mint a gyermeke.

A hihetetlen hasonlóságot itt tudjátok megnézni. Az év elején a 40 éves Jo Kinsler hároméves kislányával, Avával vásárolt, amikor megláttak egy próbababát, amely ugyanolyan leggingset viselt, mint ő, és amelynek ugyanolyan szőke, göndör haja volt.

A hihetetlen hasonlóságot itt tudjátok megnézni.

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top