nlc.hu
Baba

Több napig kerestek egy 22 hónapos orosz kislányt

Négy napig kerestek egy erdőben elkóborolt kislányt Oroszországban

A gyermek élelem és víz nélkül várta, hogy a nyomára bukkanjanak.

Négy nap után került elő egy 22 hónapos kislány a Moszkvától nyugatra fekvő Szmolenszk mellett. A gyermeknek akkor veszett nyoma, amikor édesanyja átugrott a szomszédba, és kislányt pedig négyéves nővérére hagyta.  Miután észrevették, hogy kisgyermek eltűnt, a rendőrség négyszáz helyi önkéntes bevonásával indította meg a keresést, írja a 24.hu.

A keresőcsapatok átkutatták a környéket, a búvárok pedig a közeli víztározókat is ellenőrizték, de nem találtak semmit. Négy nappal az eltűnés után azonban, amikor a  család házától mintegy négy kilométerre az erdőben megálltak egy kis pihenőre, zajt hallottak, a kislány volt az. Édesanyja elmondása szerint a gyermek megfogadta, hogy soha többé nem kóborol el, bár azt is hozzátette, nem tudni, hogy meddig fog emlékezni az ígéretére.

A kislány étlen-szomjan várta meg, hogy rátaláljanak, egy szmolenszki gyermekkórházban tartják megfigyelés alatt. A beszámolók szerint  ugyan a testét rovarcsípések borították, de egyéb baja nem lett.

Kislány az erdőben.

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top