nlc.hu
Baba

Így néz ki most a világ legszebb kislánya - fotók

Tizenöt éve ő volt a világ legszebb kislánya, így él most Thylane Blondeau

Több millió követő, közös munka a legnagyobb cégekkel és egy saját ruházati márka, a most 20 éves modell nem tétlenkedett az utóbbi években.

Thylane Blondeau 2007-ben egyik napról a másikra igazi világhíresség lett, amikor mindössze hatévesen a világ legszebb kislányának választotta a TC Candler, de története néhány évvel korábban kezdődött, hároméves volt, amikor felfigyeltek rá, miközben édesanyjával éppen az utcán sétált, és végül szülei beleegyezésével részt is vett Jean Paul Gaultier egyik divatbemutatóján, és szépen-lassan egyre több felkérés érkezett. Három évvel azután, hogy a TC Candlernek köszönhetően felfigyelt rá a világ, komoly vihart kavartak a Vogue egyik különkiadásában közzétett fotói, sokan azzal érveltek, hogy szexualizáltak voltak a felvételek.

A botrány ellenére továbbra is nagyon sok márka szeretett volna vele dolgozni, modellkedett a Dolce & Gabbanának, illetve a L’Oreal Paris márkanagykövete lett, és nemcsak divateseményeken lehetett vele találkozni, hanem például a cannes-i filmfesztiválon is, hiszen színésznőként is kipróbálta magát, rajongói, vagyis a thylanerek a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik című filmben láthatták a mozikban. Bár ő volt az egyik legkeresettebb fiatal modell, meglepődött, amikor 2018-ban, tizenegy évvel azután, hogy a TC Candler a legszebbnek választotta, ismét a lista elején végzett. Ebben az évben egyébként saját ruházati márkát is indított Heaven May néven.

Közben pedig szépen nőtt a követőinek is a száma, 2018-ban több mint kétmillió követője volt, és azóta duplájára nőtt ez a szám, most ugyanis 4,3 millióan vannak. Ami a magánéletét illeti, Thylane Blondeau tavaly óta jár Ben Attallal, Charlotte Gainsbourg francia színésznő fiával, és mindeközben nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, például fivérével, Ayrtonnal. 

(via Mirror)

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau a cannes-i filmfesztiválon 2016 májusában. (Fotó: Profimedia)

A gyerekszépségversenyek világa:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top