nlc.hu
Baba

Bindi Irwin kislánya a család kutyájával barátkozik

Kevés cukibb dolog van a fotónál, ami Bindi Irwin kislányáról és Piggyről, a spánielről készült

Nem meglepő, az állatok szeretete a génjeiben van.

A tragikus körülmények között elhunyt Steve Irwin lánya, Bindi 2021 márciusában hozta világra első közös gyermekét férjével, Chandler Powell-lel. Grace Warrior Irwin Powell születését egy nagyon aranyos fotóval jelentette be a házaspár, és az elmúlt hónapokban is sok kedves felvétel készült a kislányról, volt olyan kép, amint koalákkal barátkozott, és állítólag nagy rajongója a szelfiknek is. A legújabb fotón Grace Warrior pedig nem mással pózolt, mint a család Cavalier King Charles spánieljével, Piggyvel. 

Ugyan még nagyon kicsi, kétség nem fér hozzá, hogy Grace Warrior ugyanolyan nagy rajongója az állatoknak mint nagyszülei és szülei. „Minél többet foglalkozunk vele, minél több sétát teszünk, minél több állatot mutatunk be neki, annál jobban alszik. Ez nagyon jól működik. Nagyon elfoglalt lány. Imádja a kalandokat, és olyan boldog, kíváncsi kis emberke. Ez már egyértelmű, ő is egy igazi Irwin” – nyilatkozta kislányáról Bindi Irwin.

(via My Modern Met)

 Bindi Irwin

Chandler Powell és Bindi Irwin 2019 májusában (Fotó: John Wolfsohn/Getty Images)

Még több cukiság:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top