nlc.hu
Baba

Eckü esküvője és gólyahíre

Megnősült a magyar rapper, Eckü, sőt már a baba is úton van

Dupla örömhírről számolt be az énekes.

Megnősült a Hősök együttes frontembere, Eckü (Baranyai Dániel), feleségül vette szerelmét, Brigit. Mindemellett a veszprémi rapper és párja babát is vár, a kislányuk tavasszal érkezik. A dupla örömhírt a közösségi oldalán tudatta Eckü, amit a Blikk szúrt ki.

Eckü

Férj és apa lett Eckü – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Összeházasodtunk, megfontuk a kalácsot előtte becsülettel, jókedvvel. Tavasszal érkezik a kislányunk, nagyon várjuk már” – posztolta a rapper.

Eckü egyébként az idei EFOTT előtt nyilatkozott az nlc-nek. “Két éve nem volt nagyobb fesztivál, úgy hiányzott már ez, mint egy falat kenyér – nekünk és a fesztiválozóknak is” – árulta el a rapper, hozzátéve: még ennyi idő után is igénye van arra, hogy a koncert után ottmaradjon egy jót bulizni. “A fesztivál fellépés után szoktunk bulizgatni a tömegben. Amikor 40 lett az EFOTT, az egy nagyon emlékezetes buli volt, konkrétan a szigeten, kint keltünk fel” – nosztalgiázott.

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top