nlc.hu
Baba

Gyuricza Dóri a várandósság alatti pluszkilókról

Rácz Jenő várandós felesége ráállt a mérlegre és bepánikolt

A kezdeti sokk után belátta, felesleges aggódnia.

Amikor Gyuricza Dóri a minap ráállt a mérlegre, valósággal bepánikolt. Rácz Jenő várandós felesége ugyanis eddig 6 és fél kilót hízott. Hosszú posztban írta le a gondolatait a babavárás alatti pluszkilókról – szúrta ki a Blikk Gyuricza Dóri közösségi oldalán.

Gyuricza Dóra

Gyuricza Dóri már az 5. hónapban van (Fotó: Sajtószoba)

A sztárséf felesége példaként hozta fel az édesanyját, aki az egyik várandóssága alatt 35 kilót hízott, viszont a szoptatás során sokkal vékonyabbra fogyott le, mint amilyen babavárás előtt volt. Az 5. hónapban lévő Gyuricza Dóri végül arra a megállapításra jutott, hogy nem kell túlstresszelni a pluszkilókat, a kismama pedig egyen nyugodtan azt, ami jól esik neki.

„Ma reggel ráálltam a mérlegre és bevallom, kicsit bepánikoltam… +6,5 kiló… pedig még csak az ötödik hónapban vagyok.. És el is érkeztünk egy újabb tabutémához, amiről kevesen beszélnek ŐSZINTÉN. Alapból is nehéz 21. századi nőként úgy terhesnek lenni, hogy ne stresszeljük szét magunkat a hízáson, de a borzasztó kismama fórumokon egymást nyomasztják az anyukák a kiszínezett történeteikkel.. hogy ők csak 3 kilót híztak, sőt a kórházból kevesebb súllyal jöttek haza mint ahonnan indultak stb.‼️ Nem kell másokhoz hasonlítgatnod magad és a terhességed‼️ A kezdeti pánikom után eszembe jutott anyukám, aki 5 alkalommal is volt várandós, sőt a bátyámmal veszélyeztetett terhesen 35 kiló ment fel rá, majd amint szoptatni kezdett, olyan sovány lett, mint azelőtt soha. Anyukám csodás, gyönyörű, szépek a cicijei, a lábai, az egész lénye ragyog, pedig megviselte a sok-sok változás a testét. Akkor én hova aggódok⁉️ Persze ha a doki is engedi, sportolj, hiszen a testednek és a babának is csupa jót teszel vele, és ez a lényeg. Egyél egészséges dolgokat, de olyanokat, amik jól esnek! Nem fogok száraz puffasztott rizst enni, meg fehérjeturmixokat, ha nem kívánom, mert magamnak se adok olyat, amit nem kér a testem, nemhogy a kisbabámnak. Szeresd magad és a tested, hiszen egy csillagkapu vagy, bakker! Na, meg példát kell mutatni, mami!” – írja a posztjában.

Olvass még Gyuricza Dóriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top