nlc.hu
Trend

Rácz-Gyuricza Dóri beszólt a gonoszkodó követőnek

Visszaszólt Rácz-Gyuricza Dóri a követőjének, aki a nevetőráncai miatt kritizálta

Rácz-Gyuricza Dóri egy friss Instagram-bejegyzésében az arcán lévő nevetőráncokat mutatta meg közelebbről a követőinek, és csatolt egy kommentet is, amit emiatt kapott.
Visszaszólt Rácz-Gyuricza Dóri a követőjének

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri egy friss Instagram-bejegyzésben mutatja meg közelről a nevetőráncait, de csatolt ehhez egy gonoszkodó kommentet is, amit miattuk kapott:

Azokkal a ráncokkal kezdjél már valamit!!! Hogy nézel ki???? Szomorú, hogy ilyen fiatalon ennyire le van strapálva a fejed… Jenőtől 12-15 évvel idősebbnek nézel ki. Neked nem gyerek kellett volna, hanem egy jó arckezelés!

– hangzott a gyűlölködő komment.

A várandós Rácz-Gyuricza Dóra a posztban elmondja, büszke minden ráncára, hiszen ez csak azt jelenti, milyen sokat nevet és mosolyog az életben, és azt is hozzáteszi, hogy idáig nem is tudta, hogy az embernek mérlegelnie kell az életben a gyerekvállalás és az arckezelés között. A férje mellett (aki csak annyit tett hozzá az ügyhöz, hogy „beteg állatok”) védelmébe kelt Tóth Gabi is egy kommentben, aki szerint az üzenet küldőjének maximum két percre volt ettől jobb, de Dórinak meghagyott minden további pillanatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top