nlc.hu
Baba

Anyatejes videókat árul az OnlyFansen

Adósságokkal kezdte felnőttkorát, most milliókat keres anyatejes videóival

15 ezer fontos, azaz majdnem 6 millió forintos adóssággal kezdte felnőtt életét egy fiatal anyuka, aki mostanra nem egyszerűen törlesztett mindent, hanem havi ötmillió forintnyi összegeket keres. Hogy hogy csinálja?

Eladja az interneten a videóit, amelyeken anyatejet fej.

A mindenféle szexuális és egyéb vágyak kielégítésére szakosodott OnlyFans platormnak hála van igény ugyanis az ilyesmire, annyira, hogy Alice Lovegoodnak (tényleg így hívják) az egész élete megváltozott. Azelőtt minden hónapban ki kellett számolniuk, mire költenek, most pedig válogathatnak a legjobb óvodák, iskolák közt férjével és gyerekeikkel. Mint elmondta, az anyatejes videók sokak szerint gusztustalanok, de a tej lefejése igenis természetes, és különben sem érdekli, ki mit mond. Szerencsére legalább annyi rajongója van, mint utálója, sőt: a várandós nőket és az anyatej fejését ábrázoló (nem feltétlenül pornográf) képeknek és videóknak külön szubkultúrája van, férfiak milliói keresik ezeket a tartalmakat. 

Alice Lovelace

Forrás: OnlyFans

Alice akkor döntött az alternatív pénzkereseti lehetőség mellett, amikor kiderült, úton van a második gyerekük, úgy, hogy egy gyerekkel is éppen csak hogy kijönnek a hó végére. Először csak hasáról posztolt videókat, az arca eltakarásával, most azonban már messzebbre megy és meg is mutatja, hogy néz ki – igaz, bármit nem vállal be. Nagyon sokan kérik, hogy tehénnek öltözve fejje magát, vagy hogy lövellje a tejet melléből; mindig megválogatja, mit teljesít. Egy rajongója egyszer azt kérte, hogy szoptassa meg személyesen, és ezért 100 ezer fontot is hajlandó lett volna fizetni; bár vonzó összeg volt, a nő végül nemet mondott. Azt viszont komolyan elhatározta, hogy árulja is anyatejét, ám a pandémia miatt úgy döntött, ez most nem biztonságos.

Jelenleg harmadik gyereküket várják, szóval egy ideig lesz anyateje, azaz a videós csatornáját is működtetni tudja majd.

Forrás ladbible.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top