nlc.hu
Baba

Megyeri Csilla családállítása

Megyeri Csilla: „Egy ideig jól haladt a karrierem, de megrekedt”

Csilla jó ideje azt érezte, hogy nem minden kerek körülötte. Szerette volna rendbe tenni a gondolatait, dolgozni azon, hogy önmagával elégedett legyen. Nemrég Hellinger-féle családállításon járt.

Megyeri Csillát régebben is érdekelte az asztrológia világa, a spiritualitás és a sokszor ajánlották neki a családállítást is, de ez idáig nem élt vele.

„Először édesapám betegsége idején találkoztam ezzel a módszerrel, majd miután apukám meghalt. Akkor még nem éreztem azt, hogy itt lenne az ideje boncolgatni a családrendszert, a kötelékeket. Mostanában viszont több jel is azt mutatta, hogy próbáljam ki ezt a terápiát. Azt éreztem, hogy blokkolva van sok dolog az életemben és megmagyarázhatatlan dolgok történnek velem, aminek az okát és a gyökerét meg kell keresnem. A karrierem például egy ideig jól haladt, aztán megrekedt. A gyerekvállalás körül is pont ezt éreztem. Először Zsolti szeretett volna jobban kisbabát, most pedig fordult a kocka. Aztán a kezembe került két könyv is az Örökölt Sors és a Szabad Akarat, ami nagy hatással voltak rám. Nem sokkal később pedig megláttam Kárpáti Rebeka egyik posztját, hogy épp egy szakemberrel beszél a Hellinger-féle családállításról. Ez volt a végső löket, ami miatt úgy éreztem, nekem is ki kell ezt próbálnom.”

megyeri csilla

Megyeri Csilla (Fotó: Instagram)

Csilla már túl van az első terápián és nagyon jól érezte magát. „Érdekes volt az egész, rengeteg blokkot feloldott bennem már az első alkalom is. Segített abban is, hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Hiszek abban, hogy ahhoz, hogy tökéletesen boldog legyek, ahhoz először magamat kell rendbe tennem. Most dolgozom ezen és szeretnék végre egyről a kettőre jutni. Rengeteg érdekes dolog történt az állítás során, amit szavakkal elmagyarázni nagyon nehéz. Aki egyszer részt vesz egy ilyen terápián, annak a »mező« megtapasztalása mindent elmond. Már készülök a következő alkalomra. Addig pedig a webshopomat csinálom lelkesen és sokat foglalkozom a keresztfiammal is, aki mellett kiélhetem picit az anyaságot is. Remélem, nemsokára rendeződik minden körülöttem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top