nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla figyelmeztet

Megyeri Csilla: „Eljön az idő az ember életében, amikor megkomolyodik és már többre vágyik”

Megyeri Csilla egy fontos dologra hívta fel a figyelmet, valamint jövőbeli terveiről is mesélt az nlc-nek.

Megyeri Csilla a minap egy fontos dologra hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán: családi kutyusuk, Banán levert volt és étvágytalan, ám csak akkor tudták meg, milyen súlyos a probléma, amikor állatorvoshoz mentek az állattal.

„Sajnos egy fertőzött kullancs megcsípte a kutyusunkat. A csípés súlyos károkat okozhat az ebek szervezetében, és komoly szövődményei is lehetnek. Anyukám észrevette, hogy kullancs volt Banánban, de nem gondolta, hogy fertőzött volt. Eltelt pár nap, furcsán viselkedett a kutya, nem akart menni sétálni, begubózott, étvágytalan volt, ezért végül elmentünk vele állatorvoshoz. Ott kiderült, hogy egy fertőzött kullancs csípte meg, ami komoly problémákat okozott a szervezetében. Infúziót kapott, többnapos procedúra következett. Aggódtunk érte, hiszen elmondta az orvos, hogy ha későn fedezik fel a bajt, akkor lehet, hogy ez a kezelés sem menti meg. Szerencsére a mi esetünkben sikeres volt, ám Banán vérképén látszik, hogy a májfunkciói sokat romlottak ilyen rövid idő alatt is, ezért imádkozunk, hogy ne legyen a későbbiekben szövődménye a csípésnek. A prevencióra hívtam fel a figyelmet a közösségi oldalamon. Szerintem sokan azt gondolják, hogy csak egy bizonyos időszakban kell kullancs ellen védeni a háziállatokat, de az orvos felhívta a figyelmünket, hogy érdemes egész évben kullancsirtót adni nekik. Nagy volt az ijedtség, hiszen Banán már tízéves, hozzánk nőtt, igazi családtag” – részletezte Megyeri Csilla, aki arról is beszélt, hogy Zsoltival már keresik a családi fészküket, ahova akár már a baba is érkezhet.

„Háznézőben vagyunk, szeretnénk szintet lépni, egy saját otthont kialakítani. Mindenképp kertes házat szeretnénk, de elég nehéz, hiszen el vannak szállva az árak, ráadásul ez a bizonytalan helyzet senkinek sem jó. Nem szeretnénk Budapest központjába költözni, jelenleg is Budakalászon élünk. Közel van a főváros, de mégsem a belváros közepén lakunk, tisztább a levegő és jobb a környezet. Az agglomerációban maradnánk, több települést is kinéztünk, de még nem találtuk meg a megfelelő házat. Már ideje lenne családot alapítani, ebben Zsolti is egyetért velem, ezért egy többszobás házat szeretnénk. Imádunk élni, utazni, együtt lenni, de eljön az idő az ember életében, amikor megkomolyodunk, és már többre vágyunk. Először szeretnénk megvenni a házunkat, utána pedig belevághatunk a családalapításba” – árulta el az nlc-nek Megyeri Csilla.

megyeri csilla molnár zsolt

Megyeri Csilla és párja, Zsolti (Fotó: Instagram)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top