nlc.hu
Baba

Szalai Ádám apa lesz

Szalai Ádám a pályán jelentette be: apa lesz

A Svájcban játszó magyar focista, Szalai Ádám a gólörömével tudatta, hogy párjával gyereket várnak.
Szalai Ádám a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkõzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án

Apai örömök elé néz Szalai Ádám magyar válogatott focista, aki hétvégén klubcsapatával, a svájci Basellel remekelt a a svájci labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Megnyerték a Grasshoppers elleni mérkőzést 4-2-re, csapata harmadik és negyedik gólját Szalai Ádám szerezte.

A meccs azonban nemcsak emiatt volt emlékezetes, hanem azért is, mert Szalai Ádám különleges módon jelentette be, hogy hamarosan apa lesz. Gólja után az ujjával a szájában – mint egy kisbaba – vonult végig a pályán, másik kezével pedig a képzeletbeli terheshasát fogta:

Nagyon várlak

– írta egy kisbabás emoji kíséretében a fotóhoz Szalai Ádám.

A focistának tavaly nem volt túl jó éve, elkapta a koronavírust, aztán autóbalesetet szenvedett, decemberben pedig műteni kellett. Remélhetőleg az idei év sokkal jobban alakul számára.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top