nlc.hu
Trend

Szalai Ádám műtétje

Műteni kellett Szalai Ádám futballistát

11 nappal ezelőtt szenvedett autóbalesetet. Azt mondja, már jól van.

Nehéz éve van Szalai Ádám futballistának. A magyar válogatott és a Mainz csapatának játékosát szeptemberben már műtötték, előtte nem sokkal koronavírusos volt, december 12-én pedig arról írtunk, hogy autóbaleset szenvedett. Egy héttel ezelőtt pedig azt közölte a Mainz futballcsapatának hivatalos oldala, hogy műteni kell Szalai Ádámot, a magyar válogatott csatárát – ezt már a Blikk írja. Szalai azóta túl van a műtéten, és a kórházi ágyról kívánt boldog karácsonyt a rajongóknak.

A csatár arról nem beszélt, hogy pontosan mivel műtötték, de azt tudni lehet, hogy december 11-én autóbalesetet szenvedett, de azt tudni, hogy a baleset miatt véraláfutás keletkezett a nyakában, és hogy ez a későbbiekben akár komolyabb egészségkárosodást okozhat, így az orvosok a műtét mellett döntöttek. Szalai a kórházi ágyról jelentkezett be, nyakán kötés.

“Sziasztok Boldog Karácsonyt Mindenkinek! A műtéten túl vagyok és napról napra jobban vagyok. Óriási köszönet az Idegsebészetnek Uniklinik Heidelbergnek. Különösen köszönet Professzor. Dr Andreas Unterbergnek és csapatának amit értem tettek. Nagyon régóta problémákkal küzdök amiről majd idővel beszámolok, úgy érzem magamat mint akinek új életet adtak! Mindig előre” – írta.

szalai ádám kórházi ágyon

Fotó: Szalai Ádám Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top