nlc.hu
Trend

Minden, amit Szalai Ádám feleségéről tudunk

Ő Szalai Ádám gyönyörű színésznő és modell felesége, Krista Tcherneva

A kapcsolatukat hét lakat alatt őrzik.

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya néhány hete jelentette be a visszavonulását, a hétvégén pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett az élete, amikor is feleségül vette szerelmét, Krista Tchernevát. A fényűző lagzit Toszkánában tartották, ahová a pár már napokkal korábban megérkezett. A fotók és videók tanúsága szerint remek volt a hangulat a nagy napon, még a magyar labdarúgó-válogatott edzője, Marco Rossi is a táncparketten ropta. 

Szalai Ádám és Krista Tcherneva

Fotó: xFuturexImage

Ádám és a 24 éves modell-színésznő kedvese évek óta ügyesen óvják magánéletüket a nyilvánosság elől. Kapcsolatuk 2018 környékén kezdődött, bár hivatalosan sosem mondták ki, a szemfüles rajongóknak hamar feltűnt, hogy rendszeresen ugyanazokról a helyekről jelentkeztek be Instagram-oldalaikon. A focista később egy mérkőzésen tudatta a hírt a nagyközönséggel, miszerint apa lesz, amikor a gólja után az ujjával a szájában – mint egy kisbaba – vonult végig a pályán, másik kezével pedig a képzeletbeli terheshasát fogta. Ezt a momentumot közösségi oldalán is megosztotta, a bejegyzésbe pedig annyit írt:

Nagyon várlak.

Krista tavaly augusztusban hozta világra gyermeküket, akiről mindössze kettő fotót osztott meg a közösségi oldalán.

A fiatal anyuka egyébként bolgár származású, de már Németországban, Berlinben született 1999. február 21-én. A csoda szép modell kiskorában a szülővárosában járt magániskolába, ahol mindig kitűnő tanuló volt, ám már nagyon fiatalon elkezdett érdeklődni a színészet iránt, így a gimnázium mellett folyamatosan kipróbálta magát különböző tehetségkutató műsorokban. Végül Amerikába utazott, hogy színészetet tanuljon. 2018-ban a Los Angeles-i Bernard Hiller Színész- és Sikerstúdióban végzett színészmesterkurzus szakon, és még abban az évben debütált is a képernyőn az Utolsó vacsora című német történelmi drámában. Pár kisebb szerep után 2021-ben már a magyar nézők is találkozhattak vele a Kitz titkai című Netflix-sorozatban.

A színészet azonban még csak másodállás számára, főállásban modellkedéssel foglalkozik. Az Iconic Management nevű modellügynökség már egészen fiatalon felfedezte Kristát, és azóta is velük dolgozik együtt. A természetes szépsége miatt számos nemzetközi magazin, mint például az Amica Italy, az Elle Bulgaria, a Vogue Germany címlapján szerepelt már. Olyan szépségápolási márkákat is képvisel, mint a Marc Jacobs Beauty, a Sephora, a NUI Cosmetics, az Erborian. Az Iconic Management oldalán olvasható, hogy amikor Krista éppen nem modellkedik vagy forgat, akkor üzleti pszichológiát tanul, zongorázik, szeret táncolni, jógázni, síelni és úszni.

Krista Tcherneva ELLE Magazin
Megnézem
Összes kép (3)

A színésznő-modell Instagram-oldalán is nagyon aktív, a több mint harmincezres követői táborának ugyan a magánéletéről kevésbé számol be, a napi rutinját szívesen megosztja. Az egészséges életmód közvetítője, fontos neki a mentális egészsége, melynek érdekében jógázni és meditálni is szokott. Rendszeresen tesz közzé fotókat az utazásairól és a legtöbb modellel ellentétben nagyon kevés olyan kép található a saját oldalán, amelyeken hiányos öltözetben pózolna.

Krista Tcherneva
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top