nlc.hu
Sztárok

Várandós barátnője élőben szurkol Szalai Ádámnak

Várandós szerelme Pesten szurkol Szalai Ádámnak az angolok elleni meccsen

Szalai Ádám és szerelme, a bolgár-német modell, Krista Tcherneva eddig diszkréten kezelték a kapcsolatukat, de most, hogy babát várnak, már egy közös Dunát nézős fotó is kikerülhetett a modell Instagram-oldalára.
Szalai Ádám

A svájci Basel csatára évek óta együtt van a nála tizenegy évvel fiatalabb párjával, ám közös fotóra korábban nem volt példa. Bár a fotó inkább csak sokat sejtető, mintsem árulkodó, mindenesetre ott van a háttérben a Duna és a Parlament, így biztosak lehetünk abban, hogy Krista is ott lesz szombaton az angolok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen – írja a Blikk.

Bár a magyar csapat játékosai Telkiben készülnek, hétvégére kimenőt kaptak, amit Szalai Ádám ezek szerint a párjával töltött a fővárosban. A modellként és színészként dolgozó Krista Tcherneva jelenleg babát vár a magyar játékostól, aki két hónapja, a Grasshoppers elleni duplázása során az egyik gólörömével üzente meg a világnak, hogy hamarosan apa lesz. Reméljük, a várandós párja jelenléte extra motivációt ad Szalainak az angolok elleni meccsen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top