nlc.hu
Baba

Fiáról mesélt Kiss Anna Laura

10 hónapos fia mellől jár forgatni Kiss Anna Laura

Az új sitcom színésznője fiáról mesélt.

Szombaton startolt az RTL Klub új sorozata, a Séf meg a többiek. A remek színészgárda egyik fiatal tagja, Kiss Anna Laura volt a Reggeli vendége, ahol többek között arról is mesélt, milyen az élet egy 10 hónapos babával

Kiss Anna Laura

Kiss Anna Laura, mint a Monet étterem pincérnője

„Nekünk lett most egy kisbabánk, a Dini, aki most már 10 hónapos elmúlt és nagyon jó alvó, hála Istennek” – válaszolta a színésznő Járai Máténak, aki azt kérdezte, mi történt vele az elmúlt időszakban.

Majd arról beszélgettek, mégis hogyan lehetett összeegyeztetni egy vadonatúj sorozat forgatását a friss anyasággal. 

„Nagy szerencsénk van, mert a párom is színházi ember. Mi ezt azért is tudtuk kivitelezni, mert ő is 5-6 fele indul el otthonról, tehát az esetek nagy részében én addigra hazaértem. Tudtuk, hogy ez viszonylag egy rövidebb forgatási időszak. Bevállaltuk, mert szerettük volna, én is szerettem volna és ő támogatott ebben. Az is szempont volt, hogy nem mindennap kellett mennem, csomószor volt, hogy csak fél napot mentem. Persze, voltak nehezebb hetek, olyankor anyukám besegített vagy a párom édesanyja segített” – mondta Laura. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top