nlc.hu
Baba

Apaság kérdése egy poliamor családban

Poliamor családban élnek, nem tudják, ki a közös gyerekek apja

Két házaspár semmi komolyat nem akart, mégis egymásba szerettek, és most már egy családot alkotnak, közös gyerekekkel.

Taya és Sean Hartles még 2019-ben találkozott egy másik párral, Alysia és Tyler Rodgersszel, szerettek volna ugyanis egy kis izgalmat vinni a szexuális életükbe. A két házaspár azonban sokkal közelebb került egymáshoz, mint gondolták volna, és úgy döntöttek, összeköltöznek, egy családként élnek tovább, sőt, közös gyerekeket is vállalnak. Mivel ez egy poliamor kapcsolat, vagyis a házaspárok tagjai nemcsak egymással fekszenek le, emiatt nem egyértelmű, hogy Sean vagy Tyler a két, már az összeköltözés után fogant gyermek apja, de saját bevallásuk szerint ez nem is nagyon érdekli őket.

Poliamor család: Sean Hartless, Alysia Rodgers, Taya Hartless és Tyler Rodgers

Sean Hartless, Alysia Rodgers, Taya Hartless és Tyler Rodgers (Fotó: Profimedia)

„Igaz, hogy nem volt mindig könnyű, nekem is eltartott egy darabig, mire beismertem, hogy nemcsak a férjem iránt érzek valamit, és néha igen, féltékenyek vagyunk. De most már mindannyiunknak természetes,  hogy így élünk, és nagyon hálás vagyok, hogy több partnerem van, akivel együtt nevelhetjük a gyerekeket” – nyilatkozta a 27 éves Taya. Hozzátette, egyikük sem randizik másokkal, ők négyen összetartoznak, hűségesek egymáshoz. 

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top