nlc.hu
Baba

Delhusa Gjon családja egy évvel a tragédia után

Delhusa Gjon elmondta, hogyan él a család egy évvel a szörnyű tragédia után

Egy évvel ezelőtt mindenkit megrázott a hirtelen veszteség.

Delhusa Gjon menye, Nóri alig három hónappal azután, hogy életet adott Maximiliennel közös kislányának, egy betegség következtében elhunyt. A család akkor összefogott, hogy a gyászoló apának mindenben segítsenek

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon (Fotó: smagpictures.com)

Gjon később azt mondta, kicsit olyan, mintha a nagyapja és az apja is lenne unokájának. Most, egy évvel a tragédia után a hot! magazinnak elmondta, hogyan működik együtt az egész család. 

„A volt menyem szülei is kéthetente vidékről ideutaznak, hogy az egész hétvégén emberfeletti energiával segítsenek – mondta Gjon, aki azt is elmesélte, hogy ő is élvezettel tölt minden percet az unokájával. – Sosem volt kislányom, imádok vele játszani. Zoé már mondja, hogy ‘Napapa’. De nem lesz elkényeztetve, tapasztalatból tudjuk, hogy ezt nem szabad.” 

Maximilien egy évvel a veszteség után kezd felállni a gyászból. „Tisztelettel gyászolt egy évig, lassan kezd színesebb ruhákat felvenni. Kinyílt, örömmel bolondozik a gyerekkel, aki nagyon mosolygós baba” – mesélte a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top