nlc.hu
Baba

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra meséltek a szülésről

„Az volt az a pillanat, amikor beleszerettem a lányomba” – Gyermekük születéséről meséltek Rácz Jenőék

Felidézték a szülés előtti utolsó órákat Jenőék.

A sztárséfnek, Rácz Jenőnek és feleségének, Gyuricza Dórának egy hónapja született meg a kislánya, Kamilla. Ugyan a sztárpár igyekszik rengeteg pillanatot megosztani a rajongóival, most először álltak kamerák elé. Az RTL Klub Reggeli műsorában meséltek a szülésről. 

Rácz Jenő és Dóra

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra az RTL Reggeliben

„Nem volt akkora pánik. A kórházban elképesztően nagy pánik volt, de amikor elfolyt a magzatvíz, olyan szinten valami határozottság jött belém. A Dóri volt, aki picit kételkedett, hogy »biztos, hogy az?« Mondtam, hogy »Dóri, akkor vagy bepisiltél, vagy nem tudom, hogy mi van«. Felhívtuk a kórházat, hogy mit kell ilyenkor tenni és azt a választ kaptuk, hogy »hát mit kéne? Fáradjunk be a kórházba, mert szülünk«” – idézte fel a történteket a friss apuka.  

„Végül császármetszéssel született a baba, de nagyon örülök, mert volt kettő órám vajúdni. Azt gondolom, hogy ennek is köszönhető, hogy tudok szoptatni és van anyatejem” – tette hozzá Dóri. Miután világra jött Kamilla, elsőnek Jenő foghatta a karjaiban a picit.  

„Ilyenkor nagyon meg van rémülve a kisbaba, szerintem fázik is egy picit, még alig van hangja, főleg úgy, hogy Kamillával egy hónappal előbb voltunk. Amikor rám tették, olyan pici volt, hogy a tenyerem nagyobb volt, mint az egész teste, és akkor ott didergett, és amikor elkezdtem simogatni, meg beszéltem hozzá, elkezdett egyre halkabb lenni, aztán csak halkan nyöszörgött. Na az volt az a pillanat, amikor beleszerettem a lányomba” – mesélte a séf. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top