nlc.hu
Baba

Rácz-Gyuricza Dóra az anyaságról

Rácz-Gyuricza Dóra az anyaság nehézségeiről: „A nap végére olyan vagyok, mint egy kint felejtett grízes tészta”

Bár sokat tesz önmagáért Rácz-Gyuricza Dóra, néha van úgy, hogy megfeledkezik magáról.

Rácz-Gyuricza Dóra kendőzetlen őszinteséggel válaszolt Instagram-követői kérdéseire anyaságról és nőiességről, miközben napi énidejét töltötte a futópadon. Rácz Jenő felesége szerint egy nőt a magabiztossága tesz vonzóvá – vette észre a posztot az RTL.hu szerkesztősége.

„Nőként akkora erő van a tulajdonunkban, hogy nem véletlen, hogy minden azon van, hogy elbizonytalanítsanak benne! Háborúk törtek/törnek ki a szerelmünkért, gyerekek. Ha minden nő meg tudná élni azt a varázslatot, ami belőle árad, más világot élnénk” – mondta Dóra, aki korábban is nyilatkozott már elismerően nőtársairól, és kifejtette: Vannak ezen a világon bőven gyönyörű nők, és én nem zárom ketrecbe a férjemet”, ennek ellenére nem tennék tönkre a házasságukat.

Dóra igyekszik mindennap tenni fizikai és lelki egészségéért, néha mégis előfordul, hogy megfeledkezik magáról, ilyenkor azonban a teste jelez neki. Leírta azt is, hogy sokszor kislánya alvásidejében kénytelen rohanva dolgozni és elvégezni a házimunkát.

Így a nap végére olyan vagyok, mint egy kint felejtett grízes tészta.

De olyankor legalább annyit megteszek, hogy csinálok egy forró fürdőt és nassolok egyet. Fontos, hogy ilyenkor meg is dicsérem magam fejben, hogy: HUH, ez a nap is szépen letudva – árulta el Dóra, aki szerint a modern anyák túl sokat aggódnak, pedig a kisbabáknak csak szeretetre és figyelemre van szükségük.

Rácz-Gyuricza Dóra

Rácz-Gyuricza Dóra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top