nlc.hu
Baba

Voksán Virág a gyereknevelésről

Voksán Virág: „Nem tetszik, hogy az új generáció inkább nem neveli a gyerekeket”

A DJ-karrierje mellett nagyon sok figyelmet fordít a gyermeknevelésre Voksán Virág. 

Szigorú édesanyának tartja magát Voksán Virág. Az ismert DJ a Palikék Világa by Manna Futtában című adásának vendége volt, ahol elmesélte, hogy fia és lánya mellett öt kutyája is van, és otthon bizony ő a „rossz zsaru”.

Voksán Virág és párja

Fotó: TV2

„Én vagyok a rossz zsaru, de tényleg szigorúan és következetesen nevelek, néha túlságosan is. De szerintem ez nem baj – kezdte a Palikék Világa by Manna adásában a DJ, aki elárulta, őt ugyan nem nevelték szigorúan, ennek ellenére szerinte ez a járható út a gyereknevelésben. – Nekem a mai világban nem tetszik, hogy az új generáció inkább nem neveli a gyerekeket. Én rászólok, ha rosszat csinál, sok szülő csak hagyja. Sokszor csak azért sem adom oda, amiért hisztizik, mert nem azt nézem, hogy nekem kellemes legyen, és akkor nem kell hallgatnom a hisztit meg az üvöltést, mert legtöbben ezt csinálják. Inkább azt vallom, hogy egy szülő élje túl, hogy a gyerek hisztizik, de ne adja oda, ha már egyszer azt mondta” – magyarázta Virág, aki arról is mesélt, hogy milyen nehéz volt számára, hogy szakmájában elismerjék őt.

„DJ-ként nagyon meg kellett küzdenem, az első három-négy évem másról sem szólt, mint hogy elismerjenek” – osztotta meg a nézőkkel Voksán Virág, aki nemrég mutatta meg először gyermekei édesapját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top