nlc.hu
Baba

Tiszta édesanyja Voksán Virág kislánya

Mint két tojás – ennyire hasonlít édesanyjára Voksán Virág kislánya

A sztár dj szerint durva, hogy milyen gyorsan felnőnek a gyerekek.
Voksán Virág

Voksán Virág kisfia öt-, kislánya pedig már hároméves. A híresség a Borsnak mesélt arról, hogy milyen két ovis édesanyjának lenni.

„Olyan gyorsan telik az idő! A picibabás korszak olyan lassúnak tűnt, amikor sokat sír a baba, és nem tudod, miért” – mesélte a kislányáról, Viviről. „Aztán egyszer csak már beszél, egyre önállóbb, és kezdi az óvodát! Ugyanabba az oviba megy majd, ahová a bátyja, Beni jár. Ez egy művészeti óvoda, ahol nagyon klassz programok és fejlesztések vannak. Só-liszt gyurmáznak, sószoba van, középső csoporttól idegen nyelvi órák is lesznek, de táncóra és úszás is. Még Beni kiskorában néztem ki ezt az állami intézményt, és ami külön szerencse, kiderült, utca szerint épp oda tartozunk!”

A népszerű dj elárulta, hogy a kislánya rá hasonlít természetben: vad, cserfes és nehéz vele bírni. A kisfia, Beni sokkal nyugodtabb és anyásabb – mesélte.

Talán épp ezért jövök ki vele könnyebben, mert az ellentétek vonzzák egymást

– tette hozzá.

A csinos lemezlovas idén fogja betölteni a 40. életévét, ami kicsit aggodalommal tölti el, de ugyanakkor maximalistának tartja magát és bízik benne, hogy ebből az életkorból is ki tudja hozni a maximumot.

„Sosem voltam a plasztika ellen, de vallom, hogy amit edzéssel és diétával el lehet érni, azért megdolgozom. De például a kicsi mellekkel nem lehetett mit kezdeni, arra nem hatnak a csodakencék, sem az edzés” – részletezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top