nlc.hu
Baba

Gyermekvállalásról beszélt Agárdi Szilvi

„Nem lenne fair, hogy éppen az anya nem láthatja a baba kis arcocskáját” – babavállalásról beszélt Agárdi Szilvi

Bár terveznek közös jövőt kedvesével, az, hogy ebben benne lesz-e egy gyerek is, az már más kérdés.

Agárdi Szilvi látássérültként született. Magyarország akkor ismerhette meg a csodás hangú énekesnőt, amikor 2012-ben a Voice-ban szerepelt. Most jövőjéről beszélt őszintén. 

Agárdi Szilvia

Agárdi Szilvi (Fotó: Facebook)

Agárdi Szilvi egy évvel ezelőtt teljesen elvesztette a látását, ennek következtében a mindennapi dolgokat is újra kellett tanulnia. Ezt követően azzal is megkellett küzdenie, hogy szétmentek akkori kedvesével, és sok barátját elveszítette. Azóta viszont rendeződtek a dolgai, ráadásul a szerelem is rátalált az énekesnőre. Amióta többet beszél új kedveséről, rendszeresen megkapja azt a kérdést, hogy terveznek-e babát. 

„Anyának lenni óriási felelősség. Ha bele­gondolok, olyan labilis a világunk, nem mernék gyerekeket vállalni ebben a bizonytalan létben. De persze, tudom: az egész családom mellettem állna egy ilyen szituációban, úgy, ahogyan a jövendőbeli apuka is. Gergővel is beszéltünk már erről, de még fiatal a kapcsolatunk, és mi is fiatalok vagyunk a családalapításhoz. Félnék, hogy nem látom, mit csinál, azt mondják, a gyereknevelés egyébként is egy vakrepülés – mondta a Borsnak Szilvi, aki hozzátette, Gergőnek is megvan erről a véleménye. – Úgy érzem, nem lenne fair, hogy éppen az anya nem láthatja a baba kis arcocskáját, ahogy változik, ahogy rámosolyog, az első lépéseket. Igazságtalannak érezném ezt a dolgot” – emlékezett vissza kedvese szavaira. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top