nlc.hu
Baba

Borbély Alexandra pocakja

Már ilyen nagy az ikrekkel várandós Borbély Alexandra pocakja

Nem maradhatott el a pocakos fotó.

Június közepén derült ki az örömhír, hogy Nagy Ervin és felesége, Borbély Alexandra ikreket várnak. Alexandra, aki a várandósság alatt sem hanyagolja a mozgást, elmondása szerint jól viselte a várandósságának az első részét, azonban a pocakja olyan hirtelen kezdett el nőni, hogy legutóbb már a cipőjét is alig bírta felvenni – írja a Blikk.

Úgy látszik, őt ez sem akadályozza meg abban, hogy támogassa a szerelmét, ugyanis gömbölyödő hassal is elutazott vele Szegedre, hogy megnézze az egyik előadásán. A városból egy közös képet is megosztott a 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Később pedig elárulta, hogy az egyik legrégebbi és egyben legjobb barátnőjével pont egyszerre terhesek, így természetesen a pocakos fotó sem maradhatott el.

„Drága testvéremmel, Csuja Fannival. Nagyon régi ez a barátság, még a Nemzeti Színházban voltunk stúdiósok 17 éve, befogadtak a családjával, náluk laktam egy évig! Fanni a 4. babáját várja és nekem is sikerült becsatlakoznom. Időben 2 hónappal jár előttem, centiben eggyel” – ecsetelte a posztja alatt.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Fotó: RTL Magyarország

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top