nlc.hu
Baba

Megerőszakolta saját 9 éves lányát egy borsodi férfi

Fegyházat kértek a 29 éves borsodi férfira, aki iskolából hazafelé megerőszakolta 9 éves lányát

A férfit a gyerekük anyja kérte arra, hogy vigye el a másik településen működő intézménybe.

A Telex számolt be a rettenetes esetről, mely még 2021 áprilisában történt, és melyben most emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség egy 29 éves férfival szemben. Az ügyészség sajtóközlemény szerint a férfit akkor arra kérte meg közös gyerekük anyja, hogy vigye el kilencéves lányukat a másik településen működő iskolába. El is indult vele biciklivel, de az iskolában a lányt nem fogadták, mert beteg volt. Ekkor visszafordultak, majd a két település közötti útszakaszon megálltak.

Fekete-fehér kép, melyen egy férfi összeszorított ökle látszik és a háttérben , homályosan egy fejét lefelé hajtó kislány.

Képünk csupán illusztráció: Pixabay

Itt a férfi a gyereket előbb arcon ütötte, majd levette az alsóneműjét, és megerőszakolta. Estére vitte csak haza a nagymamához (az anyától és tőle is külön élt már addigra a férfi), aki unokája szakadt, piszkos ruházatát, összekarmolt testét látva kikérdezte a kislányt, mi történt vele – a gyerek pedig beszámolt a történtekről.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetett előéletű férfival szemben fegyházbüntetést, közügyektől eltiltást indítványozott, és kérték, hogy ne bocsássák feltételesen szabadlábra sem. Egyúttal indítványozta szülői felügyeleti jogának megszüntetését, később született gyermekeire is kiterjesztően.

Nemrég egy általános iskolás kisfiúról lehetett hallani, akit Sopronban elrabolt és megerőszakolt iskolából hazafelé menet egy 39 éves férfi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top