nlc.hu
Baba

Szegedi Fecsó és Bea a babavárásról

„Nem titok, hogy elég sok támadást kapunk” – ezért nem beszélt a babavárásról Szegedi Fecsó és párja, Bea

Már a kicsi nevét is tudják, de egyelőre azt sem szerették volna elárulni.

Szegedi Fecsó és kedvese, Géczi Bea a minap jelentették be, hogy gyermeket várnak, aki ráadásul egy hónap múlva érkezik. Sokakat meglepett, hogy a páros nyolc hónapig titkolta a hírt, most viszont elmondták, hogy ezt miért tették, és azt is, hol fog megszületni a kicsi. 

Bea és Fecsó

Bea és Fecsó a Mokkában

Szerettük volna minél tovább védeni a magánéletünket. Nem titok, hogy elég sok támadást kapunk, ami engem kevésbé érdekel és szerencsére Beát is – kezdte Fecsó a Mokkának, majd hozzátette, ő maga hogyan fogadta a hírt. – Meglepődtünk. Engem levert a víz. De úgy voltunk vele, hogy ha már jön, akkor jöjjön. Hova, ha ne ide jöjjön gyerek. Én azt vallom, hogy aki megteheti, az vállaljon gyereket, mert az mindig egy áldás. Jelenleg Amerikában vagyunk, és nem otthon fog születni a baba, hanem külföldön fog születni” – jelentette ki az üzletember, aki korábban elmondta, hogy most amúgy is kétlaki életet élnek, Spanyolország és Magyarország között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top