nlc.hu
Baba

Ilyen anyuka Géczi Bea

Szegedi Fecsó párja: „Másodjára már nem követem el azt a hibát”

Floridából már visszatértek Szegedi Fecsóék a spanyolországi otthonukba.

Egy hónapja annak, hogy Géczi Bea világra hozta Szegedi Fecsóval közös gyermeküket. A boldog szülők egy hete visszautaztak a gyerekekkel Amerikából a spanyolországi otthonukba, a nagymamák ott vehették először a karjaikba a kis Elliotot. Legszívesebben megállás nélkül babusgatnák a csöppséget, azonban Bea “beszabályozta” őket, lefektetett a nagyiknak bizonyos szabályokat – írja a Bors.

Szegedi Fecsóék

Szegedi Fecsó és párja, Géczi Bea – Fotó: smagpictures.com

Mondtam is nekik, felejtsék el, hogy ölükben aludjon el, (…) mert utána én fogom meginni a levét” – árulta el a bulvárlapnak Szegedi Fecsó menyasszonya. A nagyobbik fiát ugyanis Bea édesanyja ahhoz szoktatta hozzá, hogy párnán ringatva aludjon el. “Megtanultam a leckét és megfogadtam, másodjára már nem követem el azt a hibát, nem akarok újabb 3 éven át altatni” – jelentette ki.

A kétgyermekes Bea, aki annak ellenére, hogy rutinos anyuka, “paramaminak” vallja magát. Elmondása szerint az a legnagyobb félelme, hogy észrevétlenül leáll a csöppség légzése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top