nlc.hu
Baba

Ismét bővül Blake Lively és Ryan Reynolds családja

Ismét bővül Blake Lively és Ryan Reynolds családja: jön a negyedik gyerek

A színész házaspárnak a jelek szerint nemsokára megszületik a negyedik gyermeke.

Blake Lively várandós, és erre úgy derült fény, hogy a színésznő megjelent egy New York-i esemény (Forbes Power Women’s Summit) vörös szőnyegén pénteken, ahol a terheshasa magáért beszélt. Férjével, Ryan Reynoldsszal eddig három kislányuk született, a most hétéves James, az ötéves Inez és a kétéves Betty – számolt be a 24.hu.

Blake Lively várandósan a vörös szőnyegen.

Fotó: Taylor Hill/Getty Images

Egyelőre pontosabb információkat nem lehet tudni a legújabb családtagról, de a házaspár amúgy sem szereti, ha a média a gyerekeikkel foglalkozik. A színésznő tavaly nyilvánosan felszólalt egy lesifotós ellen, miután az zaklatta őt és lányait. Annyi bizonyos, hogy augusztusban az Instagram– oldalára posztolt bikinis fotóján még nem látszott, hogy várandós a színésznő.

Ryan Reynolds tavaly októberben döntött úgy, hogy egy ideig felhagy a filmezéssel elsősorban azért, hogy több időt tölthessen a családjával. Nemrég egy interjúban viccből arról mesélt, most, hogy kipróbálta, milyen otthon maradó apukának lenni, kész visszatérni a munka világába és elfogadni az első filmszerepet, amit csak talál. Arról is beszélt, hogy mindig is lányokat szeretett volna, mert neki fiútestvérei voltak és gyakran rászálltak. Most azonban már tapasztalatból tudja, hogy a lányok is tudnak nagyon durvák lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top