nlc.hu
Baba
Együtt alszik nyolcéves fiával Christina Ricci

9 hónapos lányának külön ágya van, nyolcéves fiával még mindig együtt alszik Christina Ricci

Hiába minden, képtelen elaludni Freddi, Cleónak azonban elég a plüss unikornisa.
Christina Ricci

9 hónapos kislányát csak lerakja a gyerekágyába és el is alszik, nyolcéves kisfia azonban még mindig csak mellette tud aludni – mesélte egy interjúban Christina Ricci, aki maga is elképesztőnek nevezte a felállást. A színésznő annak idején kipróbálta az alvástréninget a kisfiával, de nem érezte jól magát, ha hagyta, hogy kisírja magát. Ilyenkor Freddie annyit sikoltozott, hogy attól berekedt, és a fejét rendszeresen a kiságy korlátjába verte – írja a 24.hu. Kislánya, Cleopatra teljesen másként reagált: 

Nagyjából hét percig nyüszített, aztán lefeküdt, magához ölelte a kis unikornisát, és elaludt. Ő készen állt erre, így akarta csinálni, neki ez volt a megfelelő módszer.

Nem Christina Ricci az egyetlen híresség, aki együtt alszik a gyerekeivel, és erről nyilvánosan is beszél: Alicia Silverstone sem tagadja, hogy senki más véleménye nem érdekli, ha a gyerekei neveléséről van szó.

Ricci nemsokára a Wednesday Addamsról szóló sorozatban tűnik fel egy mellékszerepben; ez azért különleges, mert annak idején ő alakította az Addams Family kislányát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top