nlc.hu
Baba

Tóth Gabi kislányának első hányásáról mesé

Tóth Gabi kislányának első hányása egy fóbiáról rántotta le a leplet

Mint kiderült, az énekesnő fóbiái között előkelő helyen van a hányás.
Tóth Gabi

Tóth Gabi rendszeresen ír blogbejegyzéseket a gyereknevelés örömeiről és árnyoldalairól. Ezúttal Hannaróza életének első hányása után osztotta meg a nagyvilággal a rosszulléthez fűződő viszonyát. Mint kiderült, az énekesnő fóbiái között előkelő helyen van a hányás.

Gabi a írásában bevallotta, hogy a hányáshoz való viszonya rettenetes: 

„Nálam ez egy gyenge pont, mert ha valamitől fóbiám van, az a hányás. Most biztos sokan felszisszentek, hogy ugyan, ez már a sokadik fóbiád, Tóth Gabi! De ha azt mondom, hogy inkább megyek fel egy felhőkarcoló tetejére egy emberekkel tömött liftben, miközben egy pók mászik rajtam, mint hogy végigasszisztáljak egy hányást, akkor sejthetitek, hogy ez a fóbiám hányadik a sorban. Mondjuk abban az esetben, ha ez megtörténne – ami kizárt –, valószínűleg én hánynám össze magam a negyedik emeletnél, és mire a tetőre érnénk, már eszméletlen lennék, de még ezzel együtt is hamarabb bevállalnám” – vallotta be az énekesnő.

Gabi azt írja, hogy ez az egész viszolygás úgy kezdődött, hogy gyerekként kapott egy napszúrást, ami miatt három napig semmi nem maradt meg benne: „Nem részletezem, de borzasztó volt, és nagyon belém égett az az érzés. Annyira gyenge voltam és elesett. Soha nem akartam, hogy az én babám ugyanezt, vagy csak akár hasonlót átéljen! És hát, mi tagadás, én sem akartam átélni vele” – mesélte el az énekesnő.

Azonban úgy néz ki, hogy Hannarózát nem viseli meg annyira a hányás, mint az édesanyját. Legalábbis ez volt a tapasztalat, amikor a kislány az életében először hányt:

Én a rám nem jellemző higgadtsággal kezeltem a helyzetet, a lányom pedig, mint aki jól végezte a dolgát, kirakta, amit ki kellett, azután ment tovább az útjára

– fogalmazott Gabi, és a bejegyzéséből kiderült, hogy Hannaróza már jobban van, szerencsére nem egy vírusos megbetegedésről van szó.

Tóth Gabi legutóbb azon vívódott, hogy nehezen talál a két és fél éves gyermeke, Hannaróza mellé bébiszittert. Azóta Gabi és férje, Krausz Gábor rengeteg segítséget kapott, és a probléma is megoldódott. 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top