nlc.hu
Család

Nyaralásáról mesélt Tóth Gabi

„Azt hittem, szétnyílik a föld, és zuhanok” – Tóth Gabinak ijesztő élménye volt a nyaraláson

Hannaróza még csak nem is érzékelte a hirtelen pánikot.

Tóth Gabi előszeretettel osztja meg rajongóival a kalandjait. Legutóbb például azon vívódott, hogy nehezen talál a két és fél éves gyermeke, Hannaróza mellé bébiszittert

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Azóta Gabi és férje, Krausz Gábor rengeteg segítséget kapott és a probléma is megoldódott. Ugyan az énekesnő és a sztárséf rengeteget dolgozik, most sikerült egy kis időt szánniuk a családra és a pihenésre. A nyaralásukról Gabi saját blogjában számolt be, ahol arról mesélt, melyik volt a kikapcsolódásuk legijesztőbb pillanata. 

„Egyik alkalommal, még mielőtt lehajoltam valamiért, ránéztem Hannira, aki ott téblábolt tőlünk 20 cm-re. Megnyugodva hajoltam le a már nem tudom miért, és amikor 2 másodperccel később felnéztem, a lányom nem volt ott. Esküszöm, életem leghosszabb következő 2 másodperce volt, amíg felegyenesedtem és észrevettem, hogy Hanni pár centivel mozdult el, csak pont kitakarta egy fa. Azt hittem, szétnyílik a föld, és zuhanok. Rettegett rémálmom vált volna valóra, ha… de szerencsére csak ha…  A kiscsillagom ott volt, és boldogan molyolt valami izével” – írta Gabi a beszámolójában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top