nlc.hu
Család

Több százan akarnak segíteni Tóth Gabinak

Több százan ajánlottak segítséget Tóth Gabinak

Meg is oldódott Gabi és kislánya problémája.

Tóth Gabi a napokban a követőihez fordult segítségért, és nem is maradt válasz nélkül 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Az énekesnőnek és séf férjének, Krausz Gábornak a kislánya, Hannaróza lassan két és fél éves lesz, a szülök pedig főleg a nyáron, rengeteget dolgoznak, ezért úgy döntöttek, felfogadnak egy bébiszittert, de ez nehezebbnek bizonyult, mint gondolták. Pár nappal ezelőtt blogjában Gabi arról mesélt, hogy volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért a gyerek vigyázásért, mások pedig elképesztő kikötéseket mondtak. Miután írása megjelent, csak úgy záporoztak az énekesnőnek az ajánlások. 

Kedves emberek, nagyon szépen köszönöm a több száz – nem túlzok – emailt, amit kaptam a legutóbbi, bébiszitter-parával kapcsolatos blogbejegyzésem után. Nagyon-nagyon sokan írtatok, hogy segítenétek Hannarózára vigyázni. Nagyon köszönöm! Őszintén nem ez volt a blogbejegyzésem legfőbb célja, de nagyon jól esett, hogy ennyien írtatok. Megtaláltuk a megfelelő segítőt, úgyhogy nagyon szépen köszi mindenkinek. Viszont annyian írtatok, hogy engedelmetekkel a környezetemben lévő, ugyanilyen problémával küzdő ismerőseimnek is lehet, hogy felajánlanám a segítségeteket, ha benne vagytok. Mert ha már ennyien írtatok, akkor biztos, hogy lenne még, akit érdekelne. Úgyhogy imádlak titeket és köszönöm!” – mondta Gabi Instagram-történetében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top