nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi spórol

Tóth Gabi spórolni kezdett: „Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz”

„Nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)” – írja Tóth Gabi a bébiszitterekről.

A Tóth Gabi kendőzetlenül címen futó blogon (amely egyébként a Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság alá tartozó Családbarát Magyarország Központ által működtetett család-hu-n jelenik meg) az énekesnő  arról értekezett hosszasan, hogy nem talál gyereke mellé bébiszittert, miután nem 9-17-ig dolgozik, vagyis nem mindig tudja előre megmondani, hogy épp mikor van fellépése vagy mikor kell stúdióba vonulnia – írja a 444.hu.

Az Instagramon is segítséget kereső énekes azt írta, hosszú hetek óta nem talál senkit, részben azért, „mert sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek”.

„Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)” – írja Tóth Gabi, aki aztán kifejtette, hogy az elmúlt két év „megtanította arra”, hogy soha ne bízza el magát, és most is spórol. De nem a rezsicsökkentés-csökkentés bejelentése miatt.

„Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze)” – írta az énekesnő, aki szentül hiszi, keresztényüldözés van.

Tóth Gabi igazi énje

Fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top