nlc.hu
Baba

Kétéves gyerek halt meg a kigyulladt családi házban

Tragédia Kisdombegyházon: kétéves gyerek halt meg a kigyulladt családi házban

A tűzoltók a lángok oltása közben egy gyermek holttestét találták.
Tűz

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy parasztház a Békés megyei Kisdombegyházon csütörtökön délután. Az épületben hárman tartózkodtak, egy 2 éves gyerek, egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő. Utóbbi két ember ki tudott menekülni, de a kisfiút nem sikerült kimenteni, a helyszínen életét vesztette – közölte a Police.hu.

Magyar Zsolt, Kisdombegyház polgármestere a Beol.hu-nak azt mondta, a család négy gyermeket nevel, a szülők dolgozni voltak, a nagymama volt otthon, amikor a lángok felcsaptak. A falubeliek úgy tudják, a legkisebb gyerek halt meg a tűzben.

„Porig égett ott minden, már amennyit látni lehetett. Semmi nem maradt. A család elhelyezéséről szeretnénk gondoskodni, van egy olyan épületünk, ahol konvektorokkal tudunk fűteni. Ideiglenesen az is segítség” – mondta a polgármester, és hozzátette, hogy ruhákat is gyűjtenek, az egész település összefogott.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, és szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top