nlc.hu
Baba

Kisgyerek okozott benzinkúti tűzet

Majdnem felgyújtott egy benzinkutat egy kisfiú Felső-Zemplénben

Felrobbanhatott volna az egész töltőállomás.
benzinkút,

A szlovákiai Felső-Zemplénben egy 9 éves kisfiú szándékosan a földre locsolta az üzemanyagot egy benzinkúton, majd meggyújtotta. Szerencsére sikerült eloltani a tüzet a benzinkút alkalmazottjainak, mielőtt tragédia történt volna – számolt be a bumm.sk.

A rendőrség általános veszélyeztetés ügyében nyomoz.

Mint a portál megjegyzi, amennyiben egy felnőtt követ el efféle bűncselekményt, akár 10 évet is kaphat.

Azért pozitív dolgok is történnek ám töltőállomásokon! Egy amerikai férfi nemrég egy szimpla tankolás után milliós nyereménnyel térhetett haza. Michael Schlemmer ugyanis vett egy sorsjegyet is a tankolásához, a 20 dolláros szelvénnyel pedig megütötte a jackpotot, azaz az 1 millió dolláros (átszámítva a körülbelül 347 millió forintos) főnyereményt. Idehaza pedig mostanában éppen egy benzinkúton született meg egy kisbaba. Dunakesziről indult kórházba a férjével és 2 éves gyermekével a 25 év körüli kismama, a család egy budapesti benzinkútig jutott, ott azonban felgyorsultak az események és beindult a szülés. A tapasztalt mentőtiszt úgy döntött, hogy már nem mozgatják a kismamát, és a kis személyautó hátsó ülésén, a csomagtartót felnyitva segítette világra a gyermekét.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top