nlc.hu
Szabadidő

Sorsjegy vásárlás a benzinkúton, milliós nyeremény

Csak tankolni szaladt be a benzinkútra, milliomos lett belőle

Ha azt mondjuk, jókor volt jó helyen, akkor kicsit sem túlzunk.

Mindenkivel előfordult már, hogy a benzinisteneket kellett segítségül hívnia ahhoz, hogy az autójával eljusson a következő kútig. Ugyanakkor nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy szimpla tankolás után milliós nyereménnyel térhettek haza.

Michael Schlemmer a ritka kivétel. A férfi alig jutott el a corbini Convenient Food Martban található benzinkútig, de amikor végül mégis sikerült neki, a tankolásához vett egy sorsjegyet is. A 20 dolláros szelvénnyel megütötte a jackpotot, azaz az 1 millió dolláros főnyereményt (körülbelül 347 millió forint).

Sorsjegy

Fotó: Getty Images/Steven Puetzer

„Lekapartam, megnéztem és visszamentem a boltba. Megmutattam a lányoknak, akik eladták nekem, szinte sokkot kaptak. Ott voltak az üzlet tulajdonosai, és mindketten vigyorogni kezdtek” – emlékezett vissza a játékos.

 „Mondtam a kereskedésnek, hogy várok egy nagy csekk beérkezésére, és aztán elverem” – tette hozzá, de aztán komolyra fordítva a szót, elárulta, hogy a nyereményének egy részét új jármű vásárlására fordítja, a többit pedig megtakarításokra fordítja.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top