nlc.hu
Szabadidő

400 milliót nyert egy buszsofőr sorsjeggyel

Vett egy kaparós sorsjegyet két fuvar között, 400 milliót nyert egy buszsofőr

Bár milliomos lett, a munkáját nem adta fel.
kaparós sorsjegy

Mi volt a legjobb dolog, ami valaha történt veled, miközben kebabra vártál? Véletlenül nagy adagot kaptál közepes helyett? Új barátra tettél szert a kifőzdében? Steve Goodwin, egy buszsofőr a dél-devoni Holsworthyből nyert 1 millió fontot, ami kicsit több, mint 400 millió forintnak felel meg.

A férfi be akart ugrani a kisboltba két fuvar között a kisboltba, hogy vegyen néhány apróságot, de az éhség eluralkodott rajta, ezért először a szomszédos kebaboshoz ment, hogy rendeljen egy dönert.

Amíg a kajára várt, úgy döntött, hogy belép a közeli szupermarketbe és ott intézi el a bevásárlást.

„Úgy döntöttem, veszek egy kaparós sorsjegyet, és amikor kimentem, lekapartam – mondta Goodwin. – A kártyán az utolsó szám a 73 volt, ami reményeim szerint azt jelentette, hogy nagyot nyertem.”

A férfinek igaza lett – elvitte az 1 millió fontos fődíjat.

Goodwin gyorsan visszament az üzletbe, megmutatta a Bank The Cash kaparós sorsjegyet a személyzetnek, akik megerősítették a nyereményt, és azt mondták, hogy kapcsolatba kell lépnie a Nemzeti Lottótársasággal.

Goodwin a nyeremény birtokában sem változtatott a szokásain: másnap egyenesen munkába indult a szokásos műszakjába, és Launceston és Plymouth között.

„Ahogy az emberek felpattantak a buszra, magamban kuncogtam – emlékezett vissza. – Ott álltam buszsofőrként, egy rakás utassal a fedélzeten, és senki sem tudja, hogy milliomos vagyok.”

A férfi és a barátnője egy házat terveznek venni a nyereményből, a maradékot pedig félre szeretnék tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top