nlc.hu
Baba
Németh Kristóf köszöntötte kisebbik fiát

Hároméves lett Németh Kristóf kisebbik fia

A szülei sem tudják, miért, de a kisfiú első szava az volt, hogy „Gálvölgyi János”.
Németh Kristóf, felesége Zita és gyermekük, s három éves Levi.

Már hároméves Németh Kristóf kisebbik fia. A színész Facebook-oldalán posztolt közös családi fotóval köszöntötte Levikét azzal a felirattal, hogy „Isten éltessen, Levike. Már nagyon nagy, 3 éves vagy!”.

Levente 2019-ben született meg és szülei három hónapos korában mutatták meg először a világnak. Azóta a kisfiúról rendszeresen posztol tartalmakat édesapja a közösségi média felületein.  Tavaly nyáron például az Instagram-oldalán számolt be arról bűbájos fotók kíséretében, hogy a kisfiú életében először járt fodrásznál.

Nemrég a Nők Lapjának adott interjúban a színész felidézte, hogy Levike első szavai meglepő módon a „Gálvölgyi János” voltak, amivel alaposan megnevettette a szüleit. Ugyanebben az interjúban beszélt arról is, hogy a család nemrég költözött Szentendrére és feleségével nagyon örülnének a további gyermekáldásnak.

Németh Kristófnak két fia van. Az idősebbik, Lóci, aki első házaságából született, már 14 éves és most ősszel kezdte el a középiskolát. Az első évet az angol tanulásának szenteli, mellette pedig intenzíven golfozik. Álma, hogy két-három év múlva pályázattal elnyerjen egy ösztöndíjat az Egyesült Államokba. Arra a kérdésre, nem félne-e elengedni olyan messzire a gyermekét, Németh Kristóf azt válaszolta,

ezzel úgy vagyok, hogy a gyermek nem a szülő tulajdona, csak egy időre kölcsönkapja Istentől.

Németh Kristóféknál egyébként igen sok az ünnepelni való mostanság. A színésznek ugyanis mindkét fia, sőt még az édesanyja is novemberi születésű.

Augusztusban az nlc is készített egy interjút a színésszel, melyben többek közt arról beszélt, bár ki sem látszik a munkából, igyekszik minőségi időt tölteni a családjával.

(Fotó: Instagram / Németh Kristóf)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top