nlc.hu
Baba

Ashley Graham megmutatta a hasát három gyerek után

Merész: Ashley Graham megmutatta, hogyan néz ki a hasa három gyerek után

Szerkesztés nélküli képpel jelentkezett az Instagram-oldalán a testpozitivitás szószólójaként is ismert celebritás, Ashley Graham.
Ashley Graham

Nem sokkal azután, hogy nagy port kavart a szoptatásról vallott nézeteivel Ashley Graham, most egy testpozitív poszttal igyekezett megnyugtatni azokat az anyukákat, akik elégedetlenek a hasukkal, miután megszültek egy vagy több gyermeket. A modell semmilyen kommenttel nem látta el a bejegyzését, megtették ezt helyette a kommentelők – szúrta ki a 24.hu.

Graham három gyerek édesanyja, aki tavaly ikerfiúkat (Roman és Malachi) szült, míg a legidősebb gyermeke, Isaac mostanában töltötte be a harmadik életévét. A modell azt vallja, hogy nem létezik tökéletes test, és az a küldetése, hogy ezt hirdesse, megnyugtatván azokat, akik önmagukat ostorozzák a testük tökéletlenségei miatt. A kommentelők dicsérték a merész fotójáért, olyan hírességek is a hozzászólók között voltak, mint Alyssa Milano és Julia Fox.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top