nlc.hu
Életmód

Ashley Graham striás pocakfotót posztolt

Az ikrekkel várandós Ashley Graham büszkén vállalja striáit pocakos fotóján

„Az élet fájára hasonlítanak a striáim” – írta fotója mellé Ashley Graham, amelyen megmutatta, milyen nagy már a pocakja.

Ashley Graham kendőzetlen büszkeséggel és filterek nélkül mutatta meg terhespocakját, a modell már a harmadik trimeszterben jár, kisfia mellé hamarosan megszületnek az ikrek. A fotó nem szépít, anélkül is gyönyörű, mi más lehetne egy várandós nő, aki vállalja önmagát, amelynek természetes részei lehetnek a striák is.

Mégis, nagyon sok kismama van, aki aggódik amiatt, hogy a terhesség során kialakult hasi és combi striák elvesznek nőiességükből, a modell pedig nekik is üzenni akar, erősíteni szeretné őket abban, hogy nincs mit takargatni, nincs mit szégyellni. Testünk természetes változásának része, ha striák alakulnak ki, ezért fontos, hogy egyre többen megmutassák a valóságot. „Justin azt mondja, az élet fájára hasonlítanak a striáim” – idézte fotója mellett férje szavait a topmodell.

Ashley Graham pocakos fotója

Ashley Graham büszkén vállalja striáit.(Fotó: instagram/ashleygraham)

Nem ez az első testpozitivitást hirdető posztja Ashley Grahamnek, Instagram-oldalán rendszeresen dokumentálja testének változásait, és karrierje kezdete óta felszólal minden létező fórumon, hogy a divat világa álljon nyitottabban, elfogadóbban a női szépség irányába. Legyen inkluzív és reálisabb képet adjon róla, milyen változatos és éppen ettől különleges a női test. Ő maga plus size modellként kezdte karrierjét, és rövid idő alatt olyan világmárkák kifutóján találta magát, mint a Fendi, a Dolce & Gabbana vagy a Prabal Gurung, de számos Vogue-címlappal is büszkélkedhet. Egy ideje pedig azért kampányol, hogy lekerüljön végre róla és kolléganőiről ez a megkülönböztető jelző is:

„Az iparág azt mondja: ó, ez egy plus size modell! Miért a nadrágjában lévő számmal kell jellemeznünk egy nőt? Miért nem mondhatjuk csak a nevét vagy a foglalkozását? A férfiak nem tesznek ilyet. Nem mondják, hogy: a plus size barátom. Akkor a nőknek miért kellene? Mondj egyszerűen csak modellt!”

Ashley Graham minden jelentős divathéten ott van

Ashley Graham várandósan a kifutón
Megnézem
Összes kép (4)

Graham múlt év januárjában adott életet első gyerekének, egy kisfiúnak, akit tudatosan nem tesznek közszemlére férjével, ha ritkán posztolnak róla, csak olyan fotókat osztanak meg, melyeken a fiú arca nem látszik. Nagy volt a meglepetés, mikor kiderült, ikrekkel várandós, hát még mikor az orvos elmondta nekik, hogy két kisfiúval gyarapodik a család. 

Ikrekkel várandósak ők is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top