nlc.hu
Baba

DJ Dominique a késői apaságról

DJ Dominique nem bánja, hogy 55 éves koráig várt az apai örömökkel

A lemezlovas nagyon élvezi az apaságot.

DJ Dominique (Várkonyi Attila) 55 és fél évesen lett apa, kislánya 2020. júliusában született meg. A lemezlovas többek között a kései apaságáról is vallott Palik Lászlónak a Futtában új epizódjában  – írja a Bors.

DJ Dominique

DJ Dominique 50 felett lett apa – Fotó: MTI/Soós Lajos

Kivártam, én úgy gondolom, megtaláltam azt a hölgyet, azt az embert, aki az én társam, a másik felem” – mesélte DJ Dominique, aki azt is elárulta, hogy pont a nászéjszakán fogant a kislányuk.

Elmondása szerint hatalmas élmény volt számára a gyermeke megszületése. Arra a kérdésre pedig, hogy gondolkodott-e már azon, hogy ekkora korkülönbséggel mennyi időt tud a kislánya mellett tölteni, a következőket válaszolta a Retro Rádió műsorvezetője: “A feleségem 20 évvel fiatalabb, tehát ő sokkal többet fog ebből látni, én meg nagyon igyekszem majd ezt az időt nagyon hasznosan kitölteni a feleségemmel is.”

Várkonyi Attila korábban arról is beszélt, hogy már szóba került a kistestvér gondolata is. Feleségével ugyanis nagyon szeretné, ha bővülne a család.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top