nlc.hu
Sztárok

DJ Dominique Balázs Fecó haláláról

DJ Dominique tudja, hol kaphatta el a koronavírust Balázs Fecó

A lemezlovas máig fájó szívvel emlékezik jóbarátjára.

Balázs Fecó több mint két éve hunyt el koronavírusban, pedig a 70. születésnapja alkalmából rendezett nagykoncertjére készült, tele volt tervekkel, álmokkal – írja a Blikk.

Balázs Fecó

Balázs Fecó ravatala az Óbudai temetőben 2020. december 11-én – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A világjárvány közepette sem lassított, rengeteg felkérésnek tett eleget. “Még most is a könnyeimmel küzdök, ha Fecóról kell beszélnem. (…) Hittünk benne, hogy addigra visszavonulót fúj a vírus, enyhülnek a járványszabályok, és megtelhet az Aréna a következő év március 2-án” – nyilatkozta a bulvárlapnak DJ Dominique (Várkonyi Attila), aki sejti, hogyan kapta el a Covidot Balázs Fecó.

Hallottam, olvastam, hogy Fecó egy TV2-es show-műsor felvételén fertőződött meg. Ez nem igaz! A betegség lappangási idejét nézve szinte lehetetlen. Meggyőződésem, hogy egy pesterzsébeti bulin kapta el a vírust. Mondta nekem a telefonba, hogy nagyon rosszul érzi magát. De nem akart kórházba menni“– emlékezett vissza a lemezlovas.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top