nlc.hu
Sztárok

Koronavírusos Balázs Fecó állapota

Mindenki Balázs Fecó felépüléséért imádkozik

Egy ország aggódik Balázs Fecóért, aki elkapta a koronavírust, és jelenleg is lélegeztetőgépen van.

Mint arról beszámoltunk, Balázs Fecó is elkapta a koronavírust, és súlyos állapotban fekszik a kórházban. A zenész elővigyázatos volt, de nem aggódott a vírus miatt. Most egy ország aggódik érte, mert ő is elkapta a vírust.

A Bors információi szerint Balázs Fecó jelenleg is mélyaltatásban, lélegeztetőgépre kapcsolva fekszik a kórházban, állapota nem romlott, stabil. „Jelenleg az immunrendszerét erősítik, és a barátaitól több vérplazma-felajánlás is érkezett számára” – mondta DJ Dominique, aki egyike volt a felajánlóknak, de végül nem adhatott neki, mert nem felelt meg a feltételeknek.

„Drága Fecó! Ma este érted ég a láng! Gyógyulj meg! Szeretünk!!!” – írta Szulák Andi egy fotóhoz a közösségi oldalán. Balázs Fecóért a rajongók mellett a zenésztársak is aggódnak.

„Azt üzenem, szedje össze magát, mert ha bármi baja lesz, agyoncsapom! Sokan szeretjük és várjuk vissza. Nincs más alternatíva, mint, hogy meggyógyuljon!” – üzente sírva barátjának Keresztes Ildikó a Tényekben. Az énekesnő egy közös fotót is megosztott közösségi oldalán, ami alatt azt írja, hogy várja vissza a zenészt, mert még nagyon sok dolguk van együtt.

Olvass még Balázs Fecóról az nlc-n:

Balázs-Fecó

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top